Sulejmani i Madherishem – Episodi 104Sulejmani i Madherishem – Episodi 104

19:30 26/05/2020

Çfarë do të kërkojë Mahidevran nga Efsun?

Tashme një luftë e ftohtë ka nisur mes Mustafasë dhe Hyrremit.

Mahidevran paralajmëron Ajbigenë që të qëndrojë larg Bali bej pasi tashmë ajo është në dijeni të planit të Hyrremit.

Matrakçi del hapur kunder Ibrahimit…Të ngjashme