Sulejmani i Madherishem – Episodi 106Sulejmani i Madherishem – Episodi 106

19:30 28/05/2020

Çfarë do të ndodhë me Mustafanë?

A do të mundet Efsun ta helmojë pavarësisht dashurisë që ndjen për të?

Çfarë loje po luan Matrakçi? Cilën anë po mban ai në të vëretë?

Ajbige do të kthehet tek prindërit e saj dhe si shoqërues do të jetë Bali bej.

A do ta lejojë këtë gjë sulltaneshë Mahidevran?Të ngjashme