Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 11

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 11

19:30 07/02/2020

Hyrrem helmohet gjatë darkës me sulltanin. A do të mundet të shpëtojë ajo dhe fëmija i saj?

Sulltani kërkon llogari tek krahu i tij i djathtë, Ibrahimi mbi atë çfarë ka ndodhur.

A do të arrijë ky i fundit të gjejë fajtorin e vërtetë?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi