Sulejmani i Madherishem – Episodi 112Sulejmani i Madherishem – Episodi 112

19:30 04/06/2020

Efsun ndërron jetë në krahet e Mustafasë.

Mahidevran e cila ka dëgjuar rrëfimin e saj shkon dhe i tregon sulltanit që Hyrrem ka tentuar të helmojë Mustafanë.

Si do të jetë përballja mes këtij të fundit dhe Hyrremit?

Nigar mëson që është shtatzënë.

Cili do të jetë denimi i sulltanit për Hyrremin?Të ngjashme