Sulejmani i Madherishem – Episodi 114Sulejmani i Madherishem – Episodi 114

19:31 06/06/2020

Si do të jetë përballja e nënë sulltaneshës dhe Nigarit?

A do të mundet Idriz pasha t’i rrëfejë Hatixhesë rreth tradhëtisë së bashkëshortit të saj?

Nënë sulltanesha kërkon të takojë menjëherë sulltanin që t’i tregojë për tradhëtinë e njeriut më të besuar të tij.

Por çfarë do të ndodhë me të?Të ngjashme