Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 12

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 12

19:30 08/02/2020

Çfarë do të thuhet gjatë mbledhjes së këshilit të lartë?

Hatixhe mban afër Hyrremin dhe i dhuron asaj një dhuratë.

Hyrrem përballet me Ibrahimin duke i përplasur atij në fytyrë të vërtetën e pëlqimit të tij ndaj sulltaneshë Hatixhesë.

Cili do të jetë plani i tij i hakmarrjes ndaj Hyrremit?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi