Sulejmani i Madherishem – Episodi 126Sulejmani i Madherishem – Episodi 126

19:30 22/06/2020

Hatixhe i rrëfen sulltanit tradhëtinë e Ibrahimit dhe i kërkon atij të ndahet nga bashkëshorti i saj.

Çfarë vendimi do të marrë sulltani për krahun e djathtë të tij?

Kush është vajza që gjendet pa ndjenja në mes të detit?

Si po i shkon Mustafasë sundimi i tij në Manisa?

Ibrahim lë një letër lamtumire për Hatixhenë…
Të ngjashme