Sulejmani i Madherishem – Episodi 127Sulejmani i Madherishem – Episodi 127

19:30 23/06/2020

Cila është arsyeja e debatit mes Hyrrem dhe Hatixhe?

Tashmë kjo e fundit është bashkuar me  Mahidevranin dhe Gylfemin kunder Hyrremit.

Cili do të jetë plani i tyre për të larguar sulltanin nga Hyrremi?

Gylfem heq dorë nga posti i saj…Të ngjashme