Sulejmani i Madherishem – Episodi 132Sulejmani i Madherishem – Episodi 132

19:30 29/06/2020

Sulltan Sulejmani merr një letër nga Iskender duke e vënë në dije për lëvizjet dhe planet e Ibrahimit.

A do të mundet Hyrrem të zbulojë se kush nga konkubinat është e përzgjedhura e sulltanit të saj?

Çfarë do të ndodhë me fatin e Nigarit?Të ngjashme