Sulejmani i Madherishem – Episodi 133Sulejmani i Madherishem – Episodi 133

19:30 30/06/2020

Hatixhe dhe Mahidevran fusin përsëri në kurth Hyrremin. Për çfarë bëhet fjalë kësaj herë?

Ndërkohë Firuze po kalon çaste të bukura me sulltanin duke i fituar zemrën atij.

Mustafa i detyruar të largohet nga Manisa shkon të ndahet me vajzën që ai dashuron.

Firuze fiton gjithashtu simpatinë e Hyrremit…
Të ngjashme