Sulejmani i Madherishem – Episodi 156Sulejmani i Madherishem – Episodi 156

19:30 27/07/2020

Disa persona misteriozë i presin rrugën Firuzes. Kush janë ata dhe çfarë kërkojnë nga ajo?

Si do të jetë marrëdhënia mes Sulltanit dhe Hyrremit tashmë që Firuze është larguar?

Ibrahim i dërgon një letër sekrete sulltaneshe Mahidevranit.

Çfarë është shkruar në të dhe në duart e kujt do të bjerë ajo letër?
Të ngjashme