Sulejmani i Madherishem – Episodi 157Sulejmani i Madherishem – Episodi 157

19:30 28/07/2020

Si do të jetë përballja mes Ibrahimit dhe sulltan Sulejmanit pasi ky i fundit mësoi rreth takimit të fshehtë të tij?

Mustafa heq dorë nga martesa dhe vendos të rikthejë Helenën pranë familjes së saj.

Hyrrem mëson rreth dashurisë së ndaluar të vajzës së saj…
Të ngjashme