Sulejmani i Madherishem – Episodi 158Sulejmani i Madherishem – Episodi 158

19:30 29/07/2020

A do të mund të arratiset Nigar bashkë me vajzën e saj?

Cili do të jetë plani i rradhës i Ibrahimit dhe Hatixhesë kundër Hyrremit?

Sulltaneshë Mahidevran merr një letër të rëndësishme nga Ibrahim.

Çfarë do t’i kërkojë Mehmet babait të tij, sulltan Sulejmanit?
Të ngjashme