Sulejmani i Madherishem – Episodi 159Sulejmani i Madherishem – Episodi 159

19:30 30/07/2020

Mehmet i rrefen nënës së tij se tashmë ai i ka kërkuar sulltanit që të shkojë në Sanxhak.

Si do ta presë Hyrrem këtë lajm?

Sulltan Sulejmani papritur bëhet keq dhe humbet ndjenjat.

Çfarë po ndodh me të? Kush fshihet pas kësaj?
Të ngjashme