Sulejmani i Madherishem – Episodi 161Sulejmani i Madherishem – Episodi 161

19:30 01/08/2020

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Hyrremit dhe Ibrahimit?

A do të mund të mësojë sulltaneshë Mahidevran rreth dashurisë së ndaluar të Mihriman?

A do të mundet Hyrrem të heqë qafe Ibrahimin?

A do të gjendet dot tradhëtari në sarajet e princ Mustafasë?
Të ngjashme