Sulejmani i Madherishem – Episodi 168


Sulejmani i Madherishem – Episodi 168

19:30 10/08/2020

Çfarë do të thuhet mes Ibrahimit dhe sulltaneshë Shah?

Në sarajë mbërrin një tjetër sulltaneshë. Kush është ajo?

Kadi efendi tashmë ka një përgjigje mbi çeshtjen që sulltani i ka kërkuar atij që të  studiojë…
Të ngjashme