Sulejmani i Madherishem – Episodi 169


Sulejmani i Madherishem – Episodi 169

19:30 11/08/2020

Çfarë do të thuhet mes Ibrahim dhe Kadi efendi?

Sulltan Sulejmani më në fund merr vendimin përfundimtar për njëriun që i ka qëndruar pranë për vite me rradhë.

Cili do të jetë fundi i Ibrahimit?
Të ngjashme