Sulejmani i Madherishem – Episodi 171


Sulejmani i Madherishem – Episodi 171

19:30 13/08/2020

Çfarë plani ka Hyrrem mbi ngritjen në detyrë te Rustem agës?

Çfarë do të kërkojë sulltaneshë Shah nga vëllai i saj, sulltan Sulejmani?

Mustafa dhe Mahidevran mbërrijnë në pallat për të ngushëlluar dhe mbështetur Hatixhenë.

Rustem aga merr një surprizë aspak të këdshme…
Të ngjashme