Sulejmani i Madherishem – Episodi 172


Sulejmani i Madherishem – Episodi 172

19:30 14/08/2020

Çfarë do të thuhet në përballjen mes sulltaneshë Hyrrem dhe sulltaneshë Shah?

Mustafa kërkon që të takohet me Ajaz pasha. Çfarë ka për t’i thënë ai?

Cili është plani i rradhës i Hatixhesë dhe Mahidevran kunder Hyrremit?

Kjo e fundit organizon një festë në harem…
Të ngjashme