Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 18

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 18

19:30 15/02/2020

Viktoria bën rolin e heroinës dukë shpëtuar dy princat.

Cila do të jetë arsyeja e zënkës së parë mes Sulltaninit dhe Hyrremit?

Viktoria arrin të fitojë pëlqimin dhe besimin e nënë sulltaneshës.

Sulltani merr një letër nga Hyrrem. Çfarë është shkruar në të?

Sulltan Sulejmani niset në betejën e tij të rradhës. Çfarë do të ndodhë me të?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi