Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 19

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 19

19:30 17/02/2020

Nënë sulltanesha merr lajmin e trishtë që sulltani me ushtrinë e tij janë sulmuar dhe ai mund të ketë vdekur.

Si do ta presë Hyrrem këtë lajm?

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë më sulltan Sulejmanin?

A do të mundet ky i fundit të fitojë betejen dhe të shtie në dorë kalanë e Hungarisë?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi