Sulejmani i Madherishem – Episodi 197


Sulejmani i Madherishem – Episodi 197

19:30 12/09/2020

Çfarë do të kërkojë sulltaneshë Hatixhe nga Nigar?

Si do të jetë përballja mes Sulltanit dhe Hyrremit?

Çfarë vendimi do të marrë sulltan Sulejmani mbi fatin e gruas që ai dashuron?

Sulltaneshë Shah kërkon nga Rustem aga që tashmë ai të bëhet shërbëtori besnik i saj.

A do të mundet ai të tradhëtojë sulltaneshë Hyrremin?
Të ngjashme