Sulejmani i Madherishem – Episodi 198


Sulejmani i Madherishem – Episodi 198

19:30 14/09/2020

Sulltaneshë Mahidevran merr lajmin që e ka pritur me vite me rradhë, që Hyrrem është debuar nga sarajet.

Nigar i rrëfen sulltaneshë Shah që Rustem aga është i dashuruar me sulltaneshë Mihrimah.

Në pallat po organizohet dasma e sulltaneshë Hatixhe. Si po e perjeton ajo këtë martesë të dytë?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Sulltaneshë Shah dhe Rustem agës?
Të ngjashme