Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 20

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 20

19:30 18/02/2020

Ibrahim i del para thikës që është nisur për sulltanin dhe i shpëton jetën atij. Çfarë do të ndodhë me Ibrahimin?

A do të mundet ai t’i mbijetojë plagëve të marra?

Hyrrem është gati për të lindur. Cila do të jetë gjinia e fëmijës?

Viktoria nga ana tjetër betohet për hakmarrje.

Sulltani merr një letër nga Hyrrem. Çfarë është shkruar në të?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi