Sulejmani i Madherishem – Episodi 205


Sulejmani i Madherishem – Episodi 205

19:30 22/09/2020

Sulltaneshë Mahidevran i dërgon një letër sulltaneshë Shah ku i ofron bashkëpunimin e saj për ndalimin e martesës mes Rustem agës dhe sulltaneshë Mihrimah.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Hyrremit dhe sulltaneshë Shah?

Mihrimah tashmë e penduar kërkon nga nëna e saj që të ndalojë martesën e saj.Të ngjashme