Sulejmani i Madherishem – Episodi 206
Sulejmani i Madherishem – Episodi 206

19:30 23/09/2020

Çfarë do të ndodhë me konkubinen që tentoi të joshte Lytfi pashain?

Si do të jetë përballja mes këtij të fundit dhe sulltaneshë Shah?

A do të mundet Rumejsa t’i fitojë zemren princ Mustafait?

Gjatë rrugës për në saraje Rustem pasha sulmohet nga kundërshtaret e tij.

Por cili do të jetë plani i shpëtimit të tij?

Të ngjashme