Sulejmani i Madherishem – Episodi 208


Sulejmani i Madherishem – Episodi 208

19:30 25/09/2020

Lytfi pashai dhe sulltaneshë Shah tashmë frikësohen nga fuqëzimi i Rustem pashait.

Nigar rikthehet pas dy vitesh pranë sulltaneshave Shah dhe Hatixhe.

Ajo tashmë kërkon vetem një gjë prej tyre, t’i marrë jetën Rustem pashait.Të ngjashme