Sulejmani i Madherishem – Episodi 209


Sulejmani i Madherishem – Episodi 209

19:30 26/09/2020

Vajza e sulltaneshë Mihrimah rrëmbehet nga Nigar.

Hyrrem e xhindosur shkon dhe akuzon sulltaneshë Shah për rrëmbimin e mbesës së saj.

A do të mund të rikthehet shendodhë e mirë në saraje princesha e vogël?

Cili do të jetë fundi i Nigar?Të ngjashme