Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 21


Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 21

19:30 19/02/2020

Mahidevran dhe Hyrrem vazhdojnë të përballen me njëra-tjetrën.

Çfarë do të thuhet kësaj here mes tyre?

A do të mund të zbulohet identiteti i vërtetë i Viktorias?

Sulltan Sulejmani rikthehet fitimtar në pallat. Si do të jetë takimi mes tij dhe Hyrremit?

Sulltani merr vesh mbi dashurinë e ndaluar të Ibrahimit dhe motrës së tij…Të ngjashme