Sulejmani i Madherishem – Episodi 210Sulejmani i Madherishem – Episodi 210

19:30 28/09/2020

Çfarë do të thuhet në përballjen mes dy kundërshtareve, Lytfi pashait dhe Rustem pashait?

Një dervish vjen me një paralajmërim për sulltanin. Kush fshihet pas kësaj?

Pas një debati me Lytfi pashain sulltaneshë Shah kërkon të divorcohet nga ai.

Sulltani ndërkohë e shkarkon atë nga detyra e vezirit të madh.

Çfarë ka bërë Lytfi pasha për ta mërituar një denim të tillë?
Të ngjashme