Sulejmani i Madherishem – Episodi 214Sulejmani i Madherishem – Episodi 214

19:30 02/10/2020

Bali bej merr në pyetje princ Mustafanë si dhe sultaneshat.

A do të mundet ai të gjejë ndonjë pistë nga ata?

Në pallat vjen përsoni që ka qënë shoqëruesi i Hyrremit ditën që ajo është zhdukur. Çfarë do të tregojë ai?
Të ngjashme