Sulejmani i Madherishem – Episodi 216Sulejmani i Madherishem – Episodi 216

19:30 05/10/2020

Rustem pasha vazhdon të bëhet xheloz mbi Bali bej dhe sultaneshë Mihrimah.

Nga ana tjetër princ Mehmet ndodhet në rrezik.

Sulltan Sulejmani niset në betejen e rradhës dhe tashmë haremin e lë në dorë të Mihrimah.

Cili do të jetë urdhëri i saj i parë?  

Të ngjashme