Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 22

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 22

19:30 20/02/2020

Cili do të jetë vendimi i Sulltanit për tradhëtinë e krahut të tij të djathtë?

Hyrrem dhe Mahidevran përballen me njëra-tjetrën në harem. Cila do të triumfojë nga ato?

Po sulltaneshë Hatixhë si do të reagojë ndaj kësaj zënke?

Sujlltan Sulejmani bën një ndryshim të rëndësishëm në këshillin e lartë të tij.

Kush do të jetë përsoni që do ta zevendësojë Piri pashain?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi