Sulejmani i Madherishem – Episodi 221Sulejmani i Madherishem – Episodi 221

19:30 10/10/2020

Cili është plani i rradhës i sulltaneshë Hyrrem dhe Rustem pasha?

A do të zgjidhet Sesilia në haremin e princ Selimit?

Princ Mustafa pëson një atentat. Kush fshihet pas kësaj?

Cili do të jetë përsoni që do të japë jetën për të?

Çfarë do të ndodhë mes dy princave, Bejazid dhe Selim?
Të ngjashme