Sulejmani i Madherishem – Episodi 222


Sulejmani i Madherishem – Episodi 222

19:30 12/10/2020

Çfarë ka për t’i thënë Sesilia sultaneshë Hyrremit?

A do të mund të mësojë Mustafa kush fshihet pas atentatit ndaj tij?

Princ Selim niset për në Manisa bashkë me haremin e tij. A do të mundet Sesilia të bëhet pjesë e saj?

Rustem pasha dhe sulltaneshë Hyrrem marrin nga një surprizë të pakëndshme nga princ Mustafa…

Të ngjashme