Sulejmani i Madherishem – Episodi 227


Sulejmani i Madherishem – Episodi 227

19:30 17/10/2020

Çfarë do të ndodhë në takimin mes Rustem pashait dhe kreut të jeniçereve, Ali aga?

Sulltani mëson se do të bëhet baba.

Por si do ta presë Hyrrem këtë lajm befasues?

Cili është plani i rradhës i Rustem pashait?

Të ngjashme