Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 23


Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 23

19:30 21/02/2020

Princ Mustafa sëmuret papritur. Çfarë po ndodh me të?

Një letër mbërrin për nënën sujlltaneshë. Për çfarë bëhet fjalë?

Çfarë ka për t’i komunikuar sulltani motrës së tij, Hatixhesë?

Hyrrem nga njëra anë dhe Mahidevran nga ana tjetër bëhen gati për të kaluar natën me sulltanin e tyre.

Por cilën nga ato të dyja do të zgjedhë sulltam Sulejmani?Të ngjashme