Sulejmani i Madherishem – Episodi 230Sulejmani i Madherishem – Episodi 230

19:30 21/10/2020

Mihrynisa rrembehet dhe gjithë rojtaret e saj vriten.

Një shenim lihet për princ Mustafanë në trupat e pajetë të tyre. Çfarë do i kërkohet atij?

Nurbanu dergohet në qeli. Cila është arsyeja?
Të ngjashme