Sulejmani i Madherishem – Episodi 232Sulejmani i Madherishem – Episodi 232

19:30 23/10/2020

A do të mundet Nurbanu të ndryshojë vendimin e princ Selimit dhe të rifitojë zemren e tij?

Cili do të jetë plani i rradhës i sulltaneshë Hyrrem?

A do të mundet princ Mustafa të shpëtojë Mihrynisen?

Çfarë do të thuhet mes sulltanit dhe Mustafasë?
Të ngjashme