Sulejmani i Madherishem – Episodi 233Sulejmani i Madherishem – Episodi 233

19:30 24/10/2020

Bejazit vazhdon t’i shkruajë  letra dashurie Hurixhhanit por asnjë nuk mbërrin në duart e saj.

Çfarë do të kërkojë sulltani nga princ Mustafa?

Cili do të jetë fati i Ali agës?

Sulltaneshë Hyrrem dhe princ Mustafa kërcënojnë hapur njëri-tjetrin.
Të ngjashme