Sulejmani i Madherishem – Episodi 234Sulejmani i Madherishem – Episodi 234

19:30 26/10/2020

Çfarë do të ndodhë natën e parë të martesës së sulltaneshë Fatmës?

Nurbanu do të marrë një surprizë aspak të këndshme. Për çfarë bëhet fjalë?

Hurixhihan dhe Xhihangir shkojnë në provincen e princ Bejazitit.

Si do ta presë ai ardhjen e vajzës që dashuron?

Princ Mustafa kërkon dorën e Mihrynises…

Të ngjashme