Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 24

Sulejmani i Madhërishëm – Episodi 24

19:30 22/02/2020

Si do të shkojë nata mes sulltanit dhe Mahidevranit? P

o Hyrrem si do ta presë lajmin që sulltani i saj e ka refuzuar atë për të kaluar natën me Mahidevranin?

Ibrahim lë nga një letër lamtumire për Hatixhenë dhe sulltanin. Për ku është nisur ai?

Nënë sulltanesha mëson nga Hyrrem rreth dashurisë të ndaluar të së bijës së saj…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi