Sulejmani i Madherishem – Episodi 242


Sulejmani i Madherishem – Episodi 242

19:30 04/11/2020

Symbyl me lot në sy i rrëfen sulltaneshë Hyrremit historinë e dhimbshmë të jetës së tij.

Sulltan Sulejmani shkon në sarajet e princ Selimit dhe e gjen atë në një gjendje të mjerueshme.

Princ Xhihangir i dorëzon një letër me rëndësi Atmaxhasë.


Të ngjashme