Sulejmani i Madherishem – Episodi 245

Sulejmani i Madherishem – Episodi 245

19:30 07/11/2020

Hyrrem mbërrin në sarajet e djalit të saj Bejazit. A do të mund të mësojë ajo mbi Hurixhihanin?

Princ Mustafa bashkë me ushtrinë e tij është nisur drejt sarajeve të sulltan Sulejmanit.

Ky i fundit e merr këtë levizje si revoltë ndaj tij dhe përgatitet për më të keqen.

Cili është në në vërtetë qëllimi i princ Mustafait?

Atmaxha ndërkohë po torturohet nga njeriu besnik i Rustem pashait.Të ngjashme