Sulejmani i Madherishem – Episodi 249


Sulejmani i Madherishem – Episodi 249

19:30 12/11/2020

A do të mundet Rustem pasha të zbulojë që gruaja e tij ka filluar te ushqejë ndjenja për Elkas Mirzain?

Sulltan Sulejmani mëson rreth martesës së fshehtë të djalit të tij, Mustafa.

Sulltaneshë Mihrimah kërkon të divorcohet nga Rustem pasha.

Çfarë po ndodh mes sulltaneshë Fatmës dhe Elkas Mirzait?


Të ngjashme