Sulejmani i Madherishem – Episodi 252Sulejmani i Madherishem – Episodi 252

19:30 16/11/2020

Si është gjendja shëndetësore e sulltanit?

Si do të jetë tashmë përballja mes sulltaneshë Mihrimah dhe sulltaneshë Fatmës?

A do të mundet princ Bejazit të falë dashurinë e tij, Hurixhihan?

Çfarë do të kërkojë princ Xhihangir nga sulltani?
Të ngjashme