Sulejmani i Madherishem – Episodi 254Sulejmani i Madherishem – Episodi 254

19:30 18/11/2020

Sulltan Sulejmani i jep nje lajm të mirë Xhihangirit. Për çfarë bëhet fjalë?

Si do të jetë përballja mes princ Mustafait dhe princ Bejazitit.

A do të mundet t’i tregojë ky i fundit vëllait të tij se kush e ka spiunuar në të vërtetë atë tek sulltani?

Një sulm i mirëmenduar është përgatitur kundër sulltan Sulejmanit…
Të ngjashme