Sulejmani i Madherishem – Episodi 256Sulejmani i Madherishem – Episodi 256

19:30 20/11/2020

Princ Xhihangir e kundërshton hapur nënën e tij. Cila do të jetë arsyeja?

Alkas Mirzai kërcënon Rustem pashain se do t’i tregojë sulltanit fytyren e vërtetë të tij.

Ndërkohë një sulm i mirëmenduar është përgatitur kunder sulltaneshës Hyrrem.

A do t’ia dalë ajo të shpëtojë dhe kësaj herë?

Çfarë do të ndodhë me Afifen?
Të ngjashme