Sulejmani i Madherishem – Episodi 286Sulejmani i Madherishem – Episodi 286

19:30 01/01/2021

Princ Bejazit peson përsëri një sulm të përgatitur nga vëllai i tij.

Tashmë asgjë nuk mund të ndalojë luften e ftohtë mes dy vellezërve.

Sulltaneshë Fatma i përplas në fytyrë sulltanit të gjitha vdekjet e njerëzve të tij të dashur dhe largohet njëherë e mirë nga sarajet e tij.

Si është gjendja shëndetësore e sulltaneshë Mihrimah?Të ngjashme