Sulejmani i Madherishem – Episodi 291Sulejmani i Madherishem – Episodi 291

19:30 06/01/2021

A do ta ndryshojë dot princ Bejaziti vendimin e tij mbi fatin e Defnes?

Po marrëdhënia mes princ Selimit dhe Nurbanus a do të mund të rregullohet?

Sulltan Sulejmani mëson mbi sëmundjen e rëndë të Hyrremit.

Pedro i propozon sulltaneshë Mihramah që të arratisen sëbashku…Të ngjashme